HTML

Rövidzárlat

"Ne győzködd az agyadat!
A hiba a valóságban van!"

"Nohát, kimondhatom? Kimondom, mert különben
- ha nyílt nem lehetek - szétdurranok dühömben..."
/Moliere: Tudós nők. Illyés Gyula fordítása/

Mellesleg pedig megszületik egy alternatív irrealitás.

Friss topikok

Linkblog

2010.03.08. 22:17 irredenta vipera

Rövidzárlat reloaded

Bevezető, avagy a cefet életbe! - hogy úriember maradjak...

Kész, vége, eddig bírtam! Eddig bírtam, hogy saját idegrendszerem épségének érdekben ne foglalkozzak azokkal a dolgokkal, amik miatt eredetileg elindítottam ezt a blogot. Hiába, foglalkoznak velem ők! Muszáj írnom róluk... :( ("...kimondom, különben...")

Ami most jön az CSAK A MAI (2010.03.07.) termés!

 

A választópolgár...

Utolsó lehelletéig demokrata barátom mesélte a sztorit, immáron utolsó lehelletével, mert az élmény hatása alatt újjászületni kényszerült.

"Kedves, aranyos, jószívű, nyolc általánost és négy gimnáziumot végzett, érettségizett évfolyamtársam kijelentette ma nekem, hogy szerinte a hangnak igenis terjednie kell a világűrben. Mondom, nemár, hát az épp azért ˝űr˝, mert nincs benne anyag, ami a hangot továbbítaná. Ő meg, elnéző mosollyal: Ó, dehogynem, hát már tudjuk, hogy ott van a ˝sötét anyag˝, abban keringenek a bolygók! De ez még nem elég: arról is megpróbál meggyőzni, hogy a fában, vasban NEM terjed a hang! Mert az csak a levegőben terjed. Meg persze a sötét anyagban... De Vipi, most gondold el, hát akkor kiknek is van választójoga...?"

Azóta diktatúrát akar.

 

...és akit megválaszthat.

1989: Az ország adósságállománya:  12 milliárd dollár.

2010: Az ország adósságállománya: 270 milliár dollár.

Ezt a teljesítményt NEM, illetve NEM CSAK az utolsó 8 év alatt hozták össze. 

De az is naív, aki azt hiszi, hogy - bárki is legyen hatalmon - a kormányzó hatalom mögött nem áll még nála is nagyobb hatalom (van néhány), aki megmondja, hogy voltaképpen mi merre hány lépés... Abban se vagyok biztos, hogy egyáltalán felvettünk-e ennyi hitelt?!

Mindegy, kire szavazol. "Csak bátorítod őket."

 

Ami ellen mégis jó lenne szavazni, illetve egy darabkája: Törvénykezés itt és most.

Az igazságügyi orvosszakértői vélemény minden européer bíróságon: BIZONYÍTÉK.

Zsanett-ügyben felkértek egy igazságügyi orvosszakértőt, ugyan mondaná meg, hogy Zsanettet megerőszakolták-e. A szakértő vizsgálódott, többek között olyan tesztekkel, amiket élő ember nem verhet át, direkt úgy vannak megcsinálva, direkt azért, hogy az igazságot lehessen velük kideríteni. Az eredmény: Igen, megerőszakolták.

A bíróság ezt a véleményt egyszerűen félresöpörte. Aztán felkért egy másik szakértőt. Az eredmény ugyanaz.

Ezek után az ítélet: A vádlottak felmentése, "BIZONYÍTOTTSÁG HIÁNYÁBAN!" 

Holott bizonyítlék van. Maga a bíróság állíttatta elő! Kétszer is!

Plusz Zsanett kifizetheti a perköltséget - már maga ez is justizmord! Az ítélet ugyanis nem azt mondja, hogy a vád hamis, nem azt, hogy BEBIZONYOSODOTT a vádlottak ÁRTATLANSÁGA, hanem azt, hogy NEM BIZONYOSODOTT BE, hogy BŰNÖSEK! Akkor miért is ítélik lényegében pénzbüntetésre Zsanettet...?

De azért vannak még becsületes emberek is, még ha ez sovány vigasz is nekünk, akik ebben a "jogbiztonságban" élünk: A két szakértő közül az egyik visszaadta az igazságügyi orvosszakértői jogosítványát. 

(Szívesen közölnék még pár részletet, de nem tehetem; a forrásomnak esetleg baja lehetne belőle...)

 

Történelmi adalék:

1939: Szlovákiában új kormány alakul. (Tessék utána nézni, hogy milyen. Aztán meg annak, hogy olyan kormány Magyarországon mikor alakult.)

1939-1944: A szlovákiai zsidók tömegesen menekülnek Magyarországra. De nem csak Szlovákiából, hanem Lengyelországból és mindenhonnan, ahol fenyegetve érzik magukat. Vajh' miért pont ide - tán lemmingeknek képzelték magukat? Aligha. Hanem...?

1944: Magyarország német MEGSZÁLLÁS alá kerül. (Kérném FELFOGNI végre: Nem baráti segítségnyújtás történt! Senki nem kérte őket, hogy jöjjenek ide! MEGSZÁLLT minket egy ELLENSÉGES hadsereg!)

Kérdésem: Akkor mi miért "kell", hogy bocsánatot kérjünk, újra és újra a zsidóktól? (Ha ugyan tőlük...) Tán mert befogadtuk őket, ameddig egyáltalán ez lehetséges volt...? 

(Félremagyarázás ne essék: nem a zsidó vallásúakkal van bajom, hanem azokkal a nemzetek és vallások feletti érdekcsoportokkal, akiknek jó ürügy ez is, hogy pénzügyileg és erkölcsileg alárendelt állapotban tartsák az országot.)

 

Mára ennyi.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidzarlat.blog.hu/api/trackback/id/tr971822663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása