HTML

Rövidzárlat

"Ne győzködd az agyadat!
A hiba a valóságban van!"

"Nohát, kimondhatom? Kimondom, mert különben
- ha nyílt nem lehetek - szétdurranok dühömben..."
/Moliere: Tudós nők. Illyés Gyula fordítása/

Mellesleg pedig megszületik egy alternatív irrealitás.

Friss topikok

Linkblog

2011.01.02. 20:50 irredenta vipera

Néphülyítés, összeurópai szinten

 

A médiatörvény teljes szövege megtalálható a Magyar Közlöny 2010. évi 202-es számában:

 http://kozlony.magyarorszag.hu/pdf/8074


Ha valaki megtalálja benne, hogy hol korlátozzák a törvénnyel a szólásszabadságot, a véleménnyilvánítást illetve a szabadságjogokat, kérem, mutasson rá, legalább a paragrafus megjelölésével!

Szerény véleményem szerint a műsorszolgáltatók kötelezése az objektív hírszolgáltatásra nem fogható fel ennek, ahogy a pornográf és az erőszakos műsorok háttérbe szorítása sem.

De Európa-szerte a médiatörvény miatt vagyunk a szabadság mumusai. Ami fájóbb, hogy a néhol a saját hazánkban is. Magyar testvéreim, akik - állítólag - tudtok magyarul! Legalább ti olvassátok el azt a törvényt, amitől - úgy gondoljátok - félni van okotok!

"A többi néma csend."


...azaz mégsem. Mert Európában tudnak olvasni. A médiatörvény önmagában tehát nem lehet ok arra, hogy Magyarországot, de főképp Orbánt kikiáltsák Ügyeletes Főgonosznak. Tehát más oka van, amire a médiatörvény csak egy könnyen felfújható ürügyet szolgáltat, aminek szakadatlan ismételgetésével, vagyis agymosással, Orbán ellen lehet hangolni a teljes lakosságot. Ha pedig végignézünk Orbán eddigi politikáján... Elsősorban kijelentette, hogy az IMF nem a főnöke - ez Európának nem tetszett, de a tömegek nem fújoltak rá igazán látványosan. Aztán bevezette a bankadót, amit már megpróbáltak a szabadság elleni támadásként feltüntetni, de ezt röhejessé tette, hogy a többi ország is ráfanyalodott. Most itt van a médiatörvény, amivel már könnyűszerrel manipulálni lehet a tömegeket is... Ezzel Európa megpróbálja a gazdasági függetlenedésért küzdő államfőt összemosni a diktátorral. A gazdasági függetlenség pedig manapság majdnem teljesen azonos a pénzügyi függetlenséggel... Európának az fáj, hogy egy tehénkéje nemhogy tejelni nem akar többé, de az istállóból is odébbállna, hogy inkább saját borjait nevelhesse.

Ehhez legalább itthonról nem kéne asszisztálni.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidzarlat.blog.hu/api/trackback/id/tr882555100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása