HTML

Rövidzárlat

"Ne győzködd az agyadat!
A hiba a valóságban van!"

"Nohát, kimondhatom? Kimondom, mert különben
- ha nyílt nem lehetek - szétdurranok dühömben..."
/Moliere: Tudós nők. Illyés Gyula fordítása/

Mellesleg pedig megszületik egy alternatív irrealitás.

Friss topikok

Linkblog

2010.06.04. 20:06 irredenta vipera

Szlovákia über alles!

Barroso, az Erópai Bizottság elnöke, "emlékeztetett" arra, amit Orbán Viktor már hetek óta hajtogat, hogy Szlovákiában választási kampány folyik. (Metropol, ma, 5. oldal, fent, első hasáb, 2. bekezdés alja.)

Igaza van, csakhogy ez a kijelentés, így, egy prominens EU-s politikustól, igen érdekes kérdést vet fel.

Az Isten szerelmére, miféle külön státusa van Szlovákiának, hogy esetében elfogadhatónak, sőt, az EU-n belül elfogahatónak - jó, hogy nem egyenesen européernek! - tart Barroso úr, egy nemzetiség ellen uszító - magyarán fasiszta - szólamokkal folytatott választási kampányt...? Mit mondott volna akkor, ha a magyarországi kampányban "szlovákozás" folyt volna? Az a gyanúm, felhördült volna, mint a sebzett párduc. Vagy netán azért "megengedhető", mert "csak" a magyarok ellen uszítanak vele...? Á, dehogyis, ezt - már - fel se merem tételezni...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidzarlat.blog.hu/api/trackback/id/tr92057093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása