HTML

Rövidzárlat

"Ne győzködd az agyadat!
A hiba a valóságban van!"

"Nohát, kimondhatom? Kimondom, mert különben
- ha nyílt nem lehetek - szétdurranok dühömben..."
/Moliere: Tudós nők. Illyés Gyula fordítása/

Mellesleg pedig megszületik egy alternatív irrealitás.

Friss topikok

Linkblog

2010.03.29. 12:22 irredenta vipera

Mi micsoda?

A Metro mai száma többek között azt is taglalja, hogy ma, Magyarországon a nők nem mernek gyermeket vállalni, hogy egzisztenciálisan ne lehetetlenüljenek el; értsd: legyen munkájuk.

Véleményem szerint egy ország szülőképes korú nőinek nagy többségét gazdaságilag olyan helyzetbe hozni, hogy ne merjenek gyermeket vállalni, de még csak olyanba is, hogy a kérdés egyáltalán felmerüljön számukra, ez egyrészt jogfosztott helyzetbe hozás (jogod nem ahhoz van, amit egy darab papírra lefirkantanak, aztán magasról tojik rá majd' minden munkáltató, hanem amihez a feltételeket is biztosítják, hogy valóban megtehesd, valamint a megfelelő szankciókat is foganatosítják, ha valaki mégis ez ellen tesz) másrészt... nos, másrészt ez a helyzet a népesség radikális csökkenéséhez vezet. Vagyis ez, áperte kimondva: népirtás. Épp csak nem gépfegyverrel, gázzal, krematóriummal, hanem "humánusabban;" nem erőszakosan, nem jogilag, hanem a létalap megingatásával rábírva a nőket, hogy "szabad akaratukból" ne szüljenek. 

Mivel pediglen a népirtás Hágában emberiség elleni bűntettnek minősül (mellesleg pedig valóban az is), mindazok, akik ennek a helyzetnek a kialakulásában tevékenyen részt vettek vagy akár csak hagyták megvalósulni, ebben bűnösek, és a hágai törvényszék elé kellene őket állítani. Aljasabb gazemberek, mint az előző bejegyzésben emlegetett pedofil papok - ők legalább az áldozataik életét nem vették el, míg ezek még a lehetőségét is.

 

1 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://rovidzarlat.blog.hu/api/trackback/id/tr951876962

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Pedofília: nem a cölibátus az oka 2010.03.30. 14:25:00

A protestáns lelkészek nagy része házas, mégis jóval gyakoribb náluk a pedofília, mint a katolikusoknál. Nem a cölibátus eltörlése vagy a még „toleránsabb” politika a megfelelő válasz: éppen ellenkezőleg! (Fotó: Gary Rivett/ABC News) A Va...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

irredenta vipera 2010.08.25. 09:20:13

Éppen ellenkezőleg...? Ha "éppen ellenkezőleg", akkor ez azt jelentené, hogy a cölibátus szigorítása, betartása csökkentené a szexuális eltévelyedések számát a papok között, eltörlése viszont növelné. Ad absurdum: A papi pedofiliát a papok házassága _okozza_. Ez viszont nonszensz.
süti beállítások módosítása